En ny medlem i EWMs Tetrix-familj

EWMs nya Tetrix XQ 230 är tillgänglig för alla nu. Gör dig redo för en helt ny TIG-svetsupplevelse tack vare en rad nya funktioner. Mer digitalt. Mer universell. Mer personligt. Smarta nätverk. Robust drift. Sofistikerat hölje. Revolutionär kontroll.

Med Tetrix XQ 230 har EWM skapat en helt ny TIG-svetsupplevelse för våra kunder! För bästa svetsresultat någonsin. En perfekt svetsning börjar med rätt inställningar. Med de nya TETRIX XQ-kontrollerna har du alla tillgängliga alternativ för individualiserat arbete på högsta nivå, oavsett om du använder den beprövade COMFORT 3.0 eller den nya EXPERT 3.0. Med det ergonomiska klickhjulet och menyer på en rad olika språk är Tetrix XQ inte vilken svetsmaskin som helst. Den nya 7″ högupplösta grafiska displayen med klartextdisplay gör att alla viktiga parametrar är kristallklara för svetsaren.

Till produktsidan