Revolutionerande komfort med perfekt passform

Optrels ingenjörer har löst den gordiska knuten, hur man kombinerar ergonomi och stabilitet i helt nya IsoFit® Headgear. Med unik passform och många inställningsmöjigheter anpassas den till alla huvudformer och håller samtidigt svetshjälmen säkert på plats. Därför kan vi säga vi att den kommer att passa dig perfekt.

Optrel IsoFit® Headgear kan kombineras med Optrels alla hjälmar och levereras som standard med alla hjälmar i Panoramaxx-serien. Den justeras på några sekunder och kan anpassas individuellt till varje huvudstorlek från S till XL. Den kan också avmonteras enkelt, rengöras med tvål och varmt vatten och återmonteras.

Revolutionerande komfort – med perfekt passform

Komforten i Optrel IsoFit® Headgear har en positiv inverkan på både hälsa och produktivitet. Det som tycktes vara omöjligt är löst med en genial konstruktion, som använder ett foderpassningssystem. Detta förbinder en tvålagerskonstruktion med två stabilisatorer, en för på pannan och en för bakhuvudet. Det inre lagret och stabilisatorerna är utrustade med bekväma textilkuddar i tricot. Med varje liten vridning på den justerbara ratten på baksidan justeras det inre lagret liksom stabilisatorerna mot användarens huvud. Det yttre lagret förblir samtidigt helt stabilt och ger perfekt positionering av hjälmen även i extrema arbetslägen, vilket var ett tidigare olöst problem med de lösningar som använts hittills. Resultatet är en aldrig tidigare sedd bärkomfort.

Stoppningen på insidan av Optrel IsoFit® Headgear är täckt med komfortkuddar i mjuk tricot. Kuddarna ökar bärkomforten och kan enkelt rengöras eller bytas mot en ny. Hela systemet ger inte bara en högre komfort utan också en högre både teknisk och hygienisk kvalité.

Då den passar hela Optrels svetshjälmssortiment kan du i dag ”byta upp dig” och få både en bättre passform och högre säkerhet i din befintliga hjälm. Optrel IsoFit® Headgear går att beställa i tre olika utföranden: den kan fås med svart (5003.290), grön (5003.291) eller grå justerratt (5003.292).

Produktbroschyr

Du kan ladda ner produktbroschyren för Optrel IsoFit® Headgear som PDF.

Besök produktsidan för Optrel IsoFit® Headgear

Till produktsidan

Standard i Panoramaxx-serien

Köper du en av svetshjälmarna i Optrels Panoramaxx-serie ingår Optrel IsoFit® Headgear som standard.

Till Panoramaxx-serien