ESAB Rouge – en bärbar maskin som trotsar alla regler

Dagarna för medelmåttig inträdesnivå är över. Med okonventionella egenskaper, oöverträffad prestanda och en helt ny industridesign inleder Rogue en ny era av svetskapacitet som tvingar dig att tänka om kring allt du förväntar dig av en bärbar MMA-maskin i den här prisklassen. Är du redo att välja Rogue?

Rogue är en robust och hållbar strömkälla för den professionella svetsaren. Svetsprestanda och tillförlitlighet tack vare den senaste elektroniken med hög prestanda och digital kontroll, detta säkerställer en exakt och jämn ljusbåge.

Rogueger en jämn likströmsspänning (DC) som gör att du kan svetsa en mängd olika metaller, som legerat och olegerat stål, rostfritt stål och gjutjärn. Inställningarna för Arc Force och Hot Start går att justera och hjälper användaren att hitta exakt rätt ljusbåge för jobbet. Eftersom mikroprocessorn är digital kontrollerar den alla funktioner exakt och ger förstklassig svetsprestanda över maskinens hela strömstyrka. Rogue kan användas med elektroder upp till 4,0 mm Ø.

Rogue kan lätt köra TIG-svetsning med hjälp av ”Lift TIG”. Utrusta strömkällorna med valfri TIG-brännare med inbyggd gasventil och regulator, samt en gasflaska, så är du redo att svetsa olegerade stål eller rostfritt stål med eller utan tillsatsmaterial.

Läs mer om ESAB Rouge ES 180i PRO och ES 200i PRO
Till produktsidan för Rouge