AXXAIRs nya strömkälla för orbitalsvetsar – SAXX-200

AXXAIRs nya serie av strömkällor för orbitalsvetsar har utformats för att ytterligare förenkla användningen och programmeringen av din utrustning. Nu har du på ett intuitivt sätt tillgång till avancerade funktioner så att du enkelt kan utföra svåra svetsarbeten. Med den senaste generationens pekskärmsgränssnitt får du maskiner som maximerar produktiviteten. Flerspråkig meny som använder lättbegripliga ikoner så att du enkelt ställer in utrustningen.

Ett klassificeringssystem med olika program för svetskonfigurationen (diameter, tjocklek och svetshuvudstyp) gör att du enkelt kan hitta rätt program för svetsapplikationen du letar efter, där varje konfiguration kan innehålla upp till 9 program.

Särskild omsorg har lagts vid valet av komponenter för den nya serien, vi har använt standardindustrikomponenter för att underlätta tillgången till delar och underhåll. Denna flexibilitet kommer att vara en genuin tillgång för dina framtida projekt och låta dig vara konkurrenskraftig i allt ditt arbete.

Med AXXAIRs olika adapterkit kan du ansluta dina befintliga orbitalsvetshuvuden från flera olika tillverkare till SAXX-200 med full kompabilitet.

AXXAIR Orbitalsvetshuvuden – flexibla i ordets alla betydelser

Flexibla då de går att använda med många av de på marknaden förekommande strömkällorna. Du behöver alltså inte köpa en ny strömkälla för att kunna dra nytta av SATF-serien.

Flexibla då överdelens stängningsmekanism gör att du får bra grepp om rör med inte helt symmetrisk geometri. SATF-serien är vattenkyld: dels på elektrodhållaren genom kontakt och dels på utsidan av aluminiumplattorna i botten. Kylningen ger svetshuvudet en bättre livslängd, då det minimerar effekten av deformation genom expansion. Du har också möjligheten att installera ett fönster ovanpå huvudet: det här låter dig inspektera elektrodens position i förhållande till de delar som ska svetsas.

 

Till AXXAIR produktsida »