Collett ny generalagent för Axxair

Vi på Collett har fått det stora nöjet att bli Axxairs generalagent i Sverige. Det är med stolhet och en enorm vilja vi tar oss an uppgiften och man kan redan se att saker är på gång, genom exempelvis vår nylanserade webbplats!

Det finns möjlighet att variera motor vilket resulterar i maximal flexibilitet. AXXAIR rörkapar har störst arbetsområde på marknaden från 5 mm till 1100mm med 11 olika modeller. Dessa kompakta och robusta rörkapar är standardutrustade med rostfria spännbackar och vev, vilket medför enklare handhavande samt reducerar slitaget av klingan. Man har också möjlighet att kapa T-stycken och böjar, då klingan kan monteras i olika positioner. Det går även att kapa fyrkantsprofiler upp till 50x50mm.

Spana in vårt utbud av Axxairs rörkapar!